Return to site

En ny typ av utmaning

Något jag länge velat, men aldrig vågat

Ända sedan jag gav mig in i fitnessvärlden har jag alltid känt mig lite "låst" av mina vanor. Missförstå mig rätt, jag trivs med att ha ordning och reda på kost och träning och mår som allra bäst när jag får leva efter den livsstil jag gör idag. Men någonstans saknar jag det här spontana, lite galna livet som inte kräver så mycket planering eller tankeverksamhet. Så igår gjorde jag något jag velat göra väldigt länge; utan att tänka speciellt mycket bokade jag en resa till Los Angeles, helt ensam.

Detta är något jag velat göra i flera år, men som den rutinmänniska jag är har det känts på tok för läskigt. Jag har helt enkelt varit rädd, rädd för att tappa självdisciplinen, formen, rutinerna... ja, allt vad jag står för egentligen. Att inte få ha mina matlådor, mina träningsrutiner, tillgång till kök och mitt kära gym, det är något som för mig är väldigt skrämmande och en helt okänd värld. Men egentligen, vad är det som säger att jag behöver tappa kontrollen för att jag lämnar landet i 9 dagar? Inget. Så den 25 juli sticker jag till L.A, venice beach, muscle beach, tränar på golds gym, skaffar mig en snygg solbränna, slappnar av, flyger över vågorna på en jetski, åker inlines längs med stranden, äter god mat och lär känna nya människor.

För varje ny utmaning jag stött på i mitt liv så har jag lärt mig något, oavsett om det varit en positiv eller negativ upplevelse så har det alltid gett mig något som jag haft nytta av senare i livet. Jag ser så mycket fram emot vad denna resa kommer ge mig!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly