Return to site

Ett kliv rakt ut i det osäkra

A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there....

Jag har under en ganska lång period nu tänkt på hur mycket jag vill göra, hur mitt drömliv ser ut och var jag ser mig själv i framtiden. Samtidigt som dessa tankar farit omkring i min ganska diettröga hjärna har jag varit fast i en skolbänk med massa uppgifter jag haft ont in i själen av att behöva göra.

Varför pluggar jag ens egentligen? Gör jag det bara för att man förväntas göra det i min ålder? För att alla MÅSTE ha en högskoleutbildning för att lyckas i livet? Och innebär verkligen ett kontorsjobb 8-16 varje dag att jag har "lyckats i livet"? Nej, jag tror faktiskt inte det.

Även om senaste året har varit tufft med mycket dietande och tävlingar hit och dit, så har jag någonstans känt att det är i den här världen jag trivs som bäst. Jag syftar inte på tävlandet i sig, men att konstant vara omgiven av likasinnade människor med liknande tankesätt som mig. Människor som respekterar, förstår och dessutom peppar mig i det jag gör. Att leva i denna värld, och att hjälpa andra som också vill ta sig åt ett eller annat håll gällande träning och kost... DET är vad jag vill göra.

Jag vill kunna resa runt och upptäcka världen, kunna jobba helhjärtat med mina klienter och forma mitt eget liv utifrån mina egna önskemål och vad jag vill för stunden. Med ett lån på knappt 10k per månad och ett strikt schema med seminarium och grupparbeten som genererar i ett yrke som antagligen inte kommer få mig att känna att jag lyckats i livet, känns detta extremt svårt att uppnå. Jag vill inte sitta och vänta på att möjligheter automatiskt ska serveras på silverfat, jag tänker skapa dem själv.

Det är en vild chansning, det vet jag. Men att sitta och tänka på hur mycket jag vill göra och vad jag vill uppnå, utan att göra något för att ens försöka ta mig dit, är inte ett alternativ. Så nu kliver jag rakt ut i det osäkra, avbryter mina studier och satsar på att forma mitt liv som jag så länge velat att det ska se ut!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly